Sista-minuten-inslagningen

julklappsinslagning_1Jag öppnar lucka 23 i The Creative Collective julkalender idag. Kanske sitter ni där idag med en hög av julklappar som ännu inte blivit inslagna och julpappret saknas? LUGN och FIN. Jag har den alternativa sista-minuten-lösningen.

julklappsinslagning_2
Leta i hemmet och den egna retursamlingen efter förpackningar till t ex mjöl, mysli, knäckebröd eller något liknande och slå in till julklapparna som garanterat blir ett blickfång och en snackis på julafton. Have fun!

julklappsinslagning_11 julklappsinslagning_9 julklappsinslagning_8 julklappsinslagning_7 julklappsinslagning_6 julklappsinslagning_5 julklappsinslagning_4Ja, vi äter mycket knäckebröd och bakar mycket i vår familj. Se till att spara på det mesta. Man vet aldrig när det kan behövas : ).

julklappsinslagning_3
Se en massa fler tips på paketinslagningen på min blogg via den här länken.
GOD JUL och tack för att ni har följt oss i vår kalender.

MISSA INTE DEN SISTA LUCKAN SOM ÖPPNAS HOS PYSSELBOLAGET IMORGON!

Följ oss gärna via vår gemensamma facebooksida, Pinterestboard och hashtaggen #24kreativadagar på Instagram. Och vill ni kika tillbaka på alla häftiga idéer som mina vänner har så klicka på de olika dagarna nedan:

1. Hildas hem, 2. Willowday, 3. Craft and Creativity 4. Hemma med Helena,
5. Mormorsglamour, 6. Mini Piccolini, 7. Willowday8. Pastill, 9. Lina by the Bay,
10. Made by Mary, 11. Craft & Creativity12. Mormorsglamour, 13. Pysselbolaget,
14. Hemma med Helena15. Hildas hem16. Mini Piccolini, 17. Willowday, 18. Pastill,
19. Hemma med Helena20. Made by Mary, 21. Mormorsglamour,
22. Craft & Creativity23. Lina by the Bay, 24. Pysselbolaget


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *