Jag designar din fest!

Det betyder att jag tar fram den röda tråden och temat till ditt event, fest, kalas, dop, babyshower, möhippa eller bröllop utifrån era drömmar, önskemål och visioner. Jag är aktiv i Stockholm med omnejd.

Tjänster

Bröllop
Bröllopspar brukar kontakta mig en bra tid innan bröllopet äger rum. De vill oftast ha hjälp med att få ut Save-the-dates, inbjudningar. Jag tar då fram ett bröllopskoncept för att hitta rätta känslan och hur man kan dekorera och designa. Ibland vill paren ha hjälp med allt från ax till limpa och ibland räcker det att jag designar ett inbjudningskort. Efterfråga offert.

Företagsevent
När företag vill fira något och fixa om lite i lokalen för ett pressevent, en invigning eller helt enkelt fira något så anlitar de mig. Jag brukar vanligtvis hjälpa till med inbjudningar, program, dekoration i och utanför lokalen. Efterfråga offert.

Dopkalas
Dopkalas har alla och det börjar bli mer och mer vanligt att vilja ha ett tema på sitt dop. Där kommer jag in och hjälper er att fixa ett genomgående tema som genomsyrar allt från inbjudningar, dukning, kakdekoration och tak- och bordsdekoration. Vissa vill pyssla ihop kalaset själva men önskar lite hjälp på traven med idéer. Efterfråga offert.

Babyshowers
Väntar din bästa väninna barn och du vill överraska henne med kompisar, god mat och presenter inför det kommande barnet? Jag hjälper er att skapa ett fint och unikt tema bara för henne. Efterfråga offert.

Födelsedagsfester
Fyller du eller någon annan jämt och vill fira det med ett vackert kalas? Då kan ni anlita mig för att skapa ett festkoncept med inbjudningar, dekoration, programhäften, namnetiketter för att få den röda tråden genom tillställningen. Efterfråga offert.

Pysselkalas 
Det är tydligt att barn idag behöver en paus från skärmar och få fokusera på en enda uppgift åt gången. Med mina handledda pysselkalas får barnen vara kreativa utan prestationskrav. Efterfråga offert.

Barnkalas
Har ni barn, flera barn? Då blir det ibland övermäktigt att ordna häftiga kalas med genomgående teman. Jag har många idéer jag delar med mig av och hjälper till med inbjudningar, dekoration, tips på lekar o.s.v. Efterfråga offert.

Begravningar kan också behöva en röd tråd.

Se portfolio på min Instagramsida.

Ska du ha en fest och behöver hjälp med den röda tråden?

Maila eller ring mig på 0708-436 828. Jag arbetar i Stockholm med omnejd.

kontakt@kalasmakerskan.se