Naturevents

PROMENADER i naturen

Sedan i april 2019 har jag tagit med utländska turister på en rejäl naturpromenad utmed sjöar, skogar och hav på Ingarö, mitt närområde. I promenaden ingår att jag lagar någon form av lunch över stormkök eller öppen eld. Det har varit otroligt uppskattat och jag är överraskad över intresset. Läs gärna mer eller boka dina utlandsbesökare & turister till en av mina promenader via Airbnb eller Skillbreak.


 

Naturevents för företag

Jag arrangerar även naturevents för grupper och företag från 2-20 personer där fokus ligger på att komma ut i den helande naturen. Göra någon enkel aktivitet, lära sig något om naturen, skogen och skärgården och få lagad mat utomhus. Ideér är många och jag anpassar förslaget efter just er grupps behov och storlek.

 • Idéer på upplägg
  Picnic i det gröna
  Enkel sommaravslutning med gänget utomhus
  Filtar, lägereld och fiskgryta
  SUP-paddling & lunch
  Laga mat tillsammans över eld
  Middag i skogen
  Yoga och frukost vid havet
  Promenad och pyssel

Varmt välkomna med er förfrågan till
lina@linabythebay.se eller 0708-436 828.

Bilderna är från ett skogsevent som gick av stapeln i februari 2020 för cykelstudion Echelon. Läs mer om Echelons vinterevent här.

yoga i naturen

I maj 2017 arrangerade jag en tjejträff  på Ingarö och som första aktivitet fick vi ett härligt morgonpass av Sara Edrén som driver Grow up Hälsostudio på Ingarö i Återvall.

yoga i naturen, kokosgrädde


Special events

Har du andra önskemål om naturevents?
Frukostpromenad, gå-med-hund-promenad, kvällspromenad utmed stränder, kortare skogspromenad med avslutande middag hemma hos eller på bryggan, kräftskivepromenad, barnpysselpromenad, champagne- & ostronpromenad, kvällspromenad med snacks. Idéer finns det gott om: Kontakta gärna mig för att få fler idéer och eventuella offerter. Jag vänder mig både till privatpersoner och företag.

Lina Eriksson på 0708-436 828 eller via mail lina@linabythebay.se.