Gör kuddar av spillbitar

Upcycling kuddar 1Jag sparar som bekant på det mesta och har inte ens mage att slänga spillbitar av tyger. Därför gjorde jag tre passande kuddar till vår loungehörna. Några av tyglapparna sydde jag ihop avig mot avig för att få lite rough yta. Jag fick inspiration från det söta barntäcket som Pastill gjorde häromveckan.

Budskap – ta tillvara på spillmaterialet och gör nya saker till hemmet så slipper vi konsumera så överdrivet mycket.

Upcycling kuddar 2
Den nedersta kudden gjorde jag förra hösten genom att klippa cirklar av feltvättade ullplagg och sydde ihop som fiskfjäll. Läs gärna hela det inlägget här.

egna tavlor 1
Mitt försök att göra egna filosofiska planscher hehe…


Upcycling kuddar 3
Så äntligen fick man nytta av alla provbitar jag samlat på mig under åren från bland annat Svenskt tenn.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *