Inred med en stubbe – på 3 olika sätt!

Stubbe 6 LinabythebayJag gillar stubbar och blir SÅ glad när min älskade drar igång motorsågen och jag får fina, lagom stora stubbar att leka med. Det finns en massa roliga sätt man kan måla en stubbe på och framförallt hur man kan använda den i ett hem både som en funktionell möbel och som en inredningsdetalj. Hoppas jag kan inspirera till lite stubb-idéer till era hem.
Se även min svartmålade stubbe här som jag gjorde för ett tag sen.

Stubbe 3 Linabythebay
Jag tyckte att det var en så fin ljusgrå ton på trästubben att jag endast målade toppytan grå. Vid fönstret står den fint med någon lykta eller så ovanpå.

Stubbe 2 Linabythebay

Och även uppe vid soffan som något slags kompletterande fikabord passade stubben bra.

Stubbe 1 Linabythebay

Men allra bäst passar stubben framför kaminen där jag ÄNTLIGEN har något att sitta på när jag ska tända eld. Vilket jag gör flera gånger per dag. Så här får nog stubben stanna.

Stubbe 4 Linabythebay

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *