Go bananas med svart sprayfärg

Spraya svart 10 LinabythebayDetta är kanske inte mitt mest miljövänliga tips men det är sannerligen återbruk av gamla ting och naturmaterial. Jag har fått någon slags crush på svart färg och vill använda min sprayflaska till allting.

Hela förälskelsen i svart färg började faktiskt med den här gamla lampskärmen som tillhörde  ett gammalt rökbord som vi fick. Jag ville ge den nytt liv och skalade av den dengamla klädseln,  klädde om den med hönsnät (gigantiskt och pilligt jobb – tog hela sommaren typ). Slutligen  sprayade jag den i omgångar i svart sprayfärg.

Spraya svart 5 Linabythebay

Spraya svart 6 LinabythebaySpraya svart 9 LinabythebayTill vänster ser man hur den såg ut innan jag sprayade den.

Spraya svart 8 LinabythebayTrista, intetsägande plåtburkar blev ju snygga med lite svarta sprayfärg och en siffra i guld.

Spraya svart 3 LinabythebayJag älskar armeringsjärn. Här har jag fått hjälp av min älskade att få till rätt storlek och sen sprayade jag det svart. Den ska jag använda som en gästtavla där jag sätter upp polaroidkort på våra gäster märkta med datum. Istället för att tvinga dem att skriva i vår gästbok.

Spraya svart 4 LinabythebayEn fruktskål från 80-talet i obestämd metallicfärg blev coolare med svart färg tyckte jag.

Spraya svart 2 LinabythebayHär rensade jag bort all bark på stubben och tog in deninomhus  i en vecka för tvättning, skrubbning, torkning, målning (ej sprayfärg) ett par gånger och lackning av ovandelen. Inte för att jag vet riktigt vad jag ska ha den till men söt blev den.

2 svar på ”Go bananas med svart sprayfärg”

Lämna en kommentar