Gör drickaunderlägg av burklock

Drickaunderlagg 3 LinabythebayDet klirrar lite väl mycket när man sätter ner glaset på vårt bord i loungehörnan. Det känns som att den sköra skivan av glas ska gå sönder när man ställer ner varma drycker på den. Så jag började fundera på vad jag kunde göra för drickaunderlägg av material som jag redan hade hemma och upptäckte att jag hade lite lock till sylt- och rödbetsburkar i returlådan som skulle slängas. Se hur jag gjorde drickaunderlägg av burklock.

Drickaunderlagg 1 Linabythebay
1. Jag samlade ihop de burklock jag fann i hemmet som jag inte behövde mer.
Drickaunderlagg 2 Linabythebay
2. Locken målades i svart färg med pensel för att se enhetliga ut. När det hade torkat så målade jag mönster med en vanlig tuschpenna i silver.
Drickaunderlagg 5 LinabythebayDrickaunderlagg 6 LinabythebayDrickaunderlagg 7 Linabythebay
Och med olika storlekar så får alla glas och muggar plats.
Drickaunderlagg 8 Linabythebay
/Tjingeling.

 


3 svar till ”Gör drickaunderlägg av burklock”

 1. Profilbild för Clara Edvinsson

  Fiffigt! Riktigt bra tips.

  1. Profilbild för Lina by the bay
   Lina by the bay

   Vad roligt att du tycker det. Jag blev gla själv när jag kom på det hehe.
   Fin blogg du har Clara!

 2. […] Woop woop, kom ihåg att även spara locken och gör drickaunderlägg av dem – se mitt pyssel kring det här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *