Gör egna tavlor till hemmet

Poster 10 Linabythebay
Så här tänker jag mig att vår vägg ska se ut när jag har tryckt de nya egengjorda tavlorna. Se foton hur vi har det idag här https://linabythebay.se/2013/10/10/ett-vedstall-att-rakna-med/

Jag gillar att göra om i inredningen då och då. Jag tröttnar helt enkelt. Men man kan ju inte gå och köpa nytt hela tiden så jag har kommit på den briljanta idén att jag kan göra egna tavlor och förnya vissa väggar i hemmet. Så jag vill tipsa om att gå ut och fota, arrangera något ni tycker om och skriv ut på er skrivare. Man kan även trycka det hos Rollupkungen, Vistaprint, Crimson eller ABA till rimliga priser. Lycka till!

Här är lite bilder som jag fotade i somras och har layoutat in lite filosofisk text i.

Tavla tenk ikke sa mye 1 Linabythebay Poster 5 Linabythebay Tavlor-4 LinabythebayTavla tenk ikke sa mye 2 LinabythebayTavlor-7Tavla tenk ikke sa mye 3 Linabythebay Poster 8 LinabythebayBilderna ovan tog jag när jag var ensam på en strand på norska Andøya i somras. Tänk vad lite ensamhet kan vara skojigt. Se gärna fler foton från resan här.

Poster 9 Linabythebay Poster 11 LinabythebayDe här fotona har jag arrangerat genom att lägga blad och kottar på svart papper och sedan dramatiserat färgerna lite.


Ett svar till ”Gör egna tavlor till hemmet”

  1. […] och man behöver förändring så jag skissade lite på hur vi kunde göra om i vardagsrummet och köpa nytt vedställ – se blogginlägget här om det. Då kom min älskade på att vi kan ju faktiskt göra om det gamla till ett nytt vedställ. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *