På valsafari utanför Andenes

Andøya_15 Andøya_25 Andøya_27 Andøya_28Den här resan till Vesterålen i norra Norge, Andenes, handlade för mig om att i första hand få se valar. En dröm jag har närt mycket länge och som jag tidigare har skrivit om så tycker jag att det är viktigt att man både drömmer och att man då och då uppfyller sina drömmar. Så att man slipper undra hur det skulle ha varit. Det enda jag ångrar är saker jag inte har gjort som inte längre är möjliga att göra.

Resan till Andøya förde med sig så mycket mer än kaskeloten Johnny Handsome och jag blev alldeles hänförd av den spektakulära naturen. Att dessutom bara få umgås med mig själv, inte stressa och tänka klart alla tankar var en riktig bonus. Min semester kunde inte ha börjat på ett bättre sätt. Om ni är intresserade, se fler bilder i den här mappen på min Facebooksida.
Om någon är sugen på att åka dit så hjälper jag mer än gärna till att svara på frågor.


Ett svar till ”På valsafari utanför Andenes”

  1. […] Bilderna ovan tog jag när jag var ensam på en strand på norska Andøya i somras. Tänk vad lite ensamhet kan vara skojigt. Se gärna fler foton från resan här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *