Julpyssel #1

christmas tags
Med lite decoupagelim kan man ha riktigt roligt. Julklappsetiketter.
Paper
Med en cirkelstans och vackra papper från Bookbinders syr jag ihop söta girlanger som man kan hänga i fönstret.

christmas_paper decorations_2christmas_paper decorations

christmas wreath
En mossig julkrans med vita pärlor och luddigt vitt garn så fattas bara snön. Bandet har jag gjort av säckväv.
christmas_bags
Jag har gjort små påsar av begagnat inslagspapper. Om någon köper en girlang av mig på julmarknaden så ska jag stoppa den i påsen.
Skogsgirlanger
Jag har borrat hål i en miljon pinnar och kottar för att få till naturliga girlanger.

Åhhhhh, äntligen börjar förberedelserna inför julen. Månaden innan jul är det jag älskar med jul. Just julafton lägger jag inte så stor vikt vid då jag inte har några speciella traditioner. Förberedelserna däremot, dem älskar jag. Att baka juldoftande bullar eller vackra godisar, göra pynt gjort av sådant man har hemma eller hittar i skogen är ren njutning för mig. Mitt julpyssel började för en månad sedan för jag ska vara med på Ingarös hembygdsförenings julmarknad på första advent. Det betyder att fler bilder kommer att komma.  Jag har en inspirationsmapp inför julen där jag lägger till andras inspirerande julpyssel – följ den gärna på Pinterest. God Jul!

5 svar på ”Julpyssel #1”

Lämna en kommentar