Sälja, sälja, sälja – mitt bord på Ingarös julmarknad

Julmarknad_linabythebayJulmarknad_linabythebay_kransarnaver_3 Julmarknad_linabythebay_krans

Tidigt i höstas anmälde jag mig till Ingarös hembygdsförenings julmarknad vilket gjorde att jag hade ett kul mål att arbeta mot. Jag skissade först upp vilka kransar jag ville göra. Sen var det bara att ta på handskarna och knyta ihop dem. Väl på plats den första advent så var det ett nöje att dekorera julbordet med mossa, gran och alla prylar jag ville sälja som jag har arbetat med under hösten.


Ett svar till ”Sälja, sälja, sälja – mitt bord på Ingarös julmarknad”

  1. Profilbild för Helena, Craft and Creativity

    Vilket härligt välfyllt och lockande bord med julfina saker. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *