Gör en ljuslykta med hjälp av ett skärp och en vas

Ljuslykta_1Ljuslykta_3Ljuslykta_2Jag tycker det är så fint med hängande ljuslyktor. Av ett gammalt skärp som jag inhandlade på Emmaus Stockholm och en tråkig vas gjorde jag en ljuslykta genom att limma ihop läderskärpet med glaset. Jag använder trälim till det mesta och det funkar jättebra. Tänk om det är så att vi skulle kunna använda samma typ av lim till det mesta eller bara ett rengöringsmedel till olika ytor eller rentav använda shampoo som tvål och så vidare. Kul att leka med tanken… Kan det vara så att det har ”hittats” på lite för mycket olika medel för att vi ska shoppa i all oändlighet?

I alla fall, gör nu lite lyktor och njut av att få tända ljus på olika nivåer i hemmet eller trädgården.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *