Lina heter jag som driver Lina by the bay och jag bor passande nog vid en vacker vik på Ingarö i Stockholms skärgård. Här ute har jag format mitt liv genom att både göra grafiska uppdrag varvat med att anordna naturevents med matlagning över eld, promenader utmed skärgårdens vackra natur, pyssel med naturmaterial och paddelturer med bastu. Varmt välkomna med din förfrågan! Maila lina@linabythebay.se  Eller ring mig gärna på: 0708-436 828

Kalas med promenad och lunch i ladan på Björnö

Naturevent - födelsedagsgäng äter wraps i ladan på Björnö naturreserveat

Wraps i stora lass. Närmare bestämt 30 stycken wraps, fördelat på sushi/ceasarsallad, förberedde jag till det glada 70-årsfirargänget när vi huserade hos Björnös bondes lokaler. Där kommer @kossaniskogen och jag ha många fler roliga event för övrigt. Hör gärna av er om ni är sugna på ladumiddag, lära er mer om att sköta en gård och få en skön havsvandring.

Naturevent för företag

Det är alltid lika roligt när företagsgrupper vill komma ut till mig på Ingarö för några timmars naturliv. En ruggig novemberdag vandrade en liten grupp från MTR med mig ut till Näset på Björnö naturreservat för en lunch över eld med teambuildingövningar.

Höstpyssel Siggesta Gård

Vad kan inte vara mysigare för barn än att först gå ut i naturen omkring Siggesta Gård och plocka material som löv, kottar och fallna grenar. Sen gick vi in och pysslade med materialet ihop med färg och papper. Jag har återkommande familjeevents på gården. Håll utkik på min Instagram om du är sugen på att vara med.