Kalas med promenad och lunch i ladan på Björnö

Wraps i stora lass. Närmare bestämt 30 stycken wraps, fördelat på sushi/ceasarsallad, förberedde jag till det glada 70-årsfirargänget när vi huserade hos Björnös bondes lokaler. Där kommer @kossaniskogen och jag ha många fler roliga event för övrigt. Hör gärna av er om ni är sugna på ladumiddag, lära er mer om att sköta en gård och få en skön havsvandring.

Naturevent - födelsedagsgäng äter wraps i ladan på Björnö naturreserveat
Jag, lite lätt övertaggad innan gästerna anländer.
Naturevent - födelsedagsgäng äter wraps i ladan på Björnö naturreserveat

Köttbullar fanns att grilla för de yngsta. Till dessert hjälpte barnen till att woka bär, sockerkaka och choklad och serverade med glass från termosar. Tack för inspiration till härlig dessert @vildmarksvardag.

Naturevent - födelsedagsgäng äter wraps i ladan på Björnö naturreserveat

TACK fina du för att du fixade denna härliga eftermiddag till oss! Så gott och underbart fint fixat 👏😍


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *