Åk till vinterdrömmen i Åre

Åre med omnejd ligger mig varmt om hjärtat alla säsonger. Sommaren kan vara absolut helt magisk i byn och på fjället. Men vintern är ju alldeles perfekt och hittills har jag aldrig råkat ut för isiga backar eller dåligt väder. Hoppas jag kan inspirera er att åka upp till Åre genom några bilder från mina resor upp dit.

Boka gärna vår lilla lägenhet i Totthuset med utgång rakt i backarna. Bokning sker via Airbnb här.

Inifrån vår lilla ski in-ski out-lägenhet i Totthuset i Åre.
29 m2 med 4 bäddar. Välkomna!

Enligt min mening så har Åre allt och lite extra. Du kan faktiskt göra det mesta och det läckra är att man kan kombinera aktiviteter med middagar, barrundor och klubbar. Utbudet är stort av restauranger både i backarna och i byn. Skidsystemet är väldigt stort och alla kan hitta sin favoritdel. Det finns också en massa olika vackra ställen att åka längdskidor på både dag- och kvällstid så att kombinera slalom med längd ger en perfekt vintersemester. Utöver detta så finns det såklart badanläggningar som Holiday Club men också mysiga Buustamon med badtunnor i snön.

Se upp för renarna!
En eftermiddag i februari.
Längdskidor med våfflor i Ullådalen.

Så här drömmigt kan sista åken nerför Tottbackarna hemåt vara en eftermiddag i februari…

Kontakta mig gärna för tips, råd, bokning eller frågor


    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *