En sensommarkväll utmed havet

Fjällröding med bakad småpotatis, smetana, lök & forellrom var huvudrätten på stranden igårkväll. Läs mer om min sensommarkväll med det underbara journalist- och detektivparet från Holland.

Jag har sagt det förr men säger det igen – mötena med fantastiska människor från hela världen som också älskar att vara i naturen är så givande.

Förrättssnask i form av västerbottenost och finsk kaviar.

Detta journalistpar från Holland var på en 10 dagar lång workation i Sverige och när de bodde på fantastiska Siggesta Gård fick jag nöjet att vandra och göra kvällsmat ihop med dem vid havet. Jag tänkte att det skulle vara lite tyst och harmoniskt för dem men vi hade så otroligt mycket att prata om, kvällen gick så fort och helt plötsligt var det mörkt. Jag kan rekommendera alla att ta samma väg tillbaka istället för att leta sig genom skog och hagar tillbaka…

Uppdraget kom via Visit Stockholm och Stockholm Archipelago.

Gästerna får ofta hjälpa till att preppa maten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *