Äntligen fick jag göra min lampskärm i drivved…

Sponsrat inlägg

Bild lånad från Pysselbolaget.

Så otroligt länge har jag tänkt att göra en lampskärm i drivved men har inte hittat en bra skärm att fästa pinnarna på tills jag fick mina hands on den här från Needcraft som man hittar i butiken Make & Create. Det roliga är att de finns i små, medel- och jättestora storlekar så det kan vara läckert om man vill hänga flera i samma stil i olika storlekar i samma rum.

I paketet kommer det med en liten dubbelhäftande tejp som man fäster på bågarna och sedan rullar man dem utmed arket som utgör själva lampskärmen.

 

Utsidan av lampskärmen är klisterpapper men jag valde att använda trälim för att fästa mina drivvedspinnar ordentligt.
Se upp så att lampan inte blir för tung bara för då kan bågarna lossna.

Här finns en video på hur man gör den här superenkla lampskärmen.

Drivvedslampa

Se vilken fin melon-lampskärm mina kollegor på Pysselbolaget gjorde! 

Glad sommar


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *