Min sparbössa till Världens barn

Min branschkollega och vän Karin som driver Pysselbolaget tog ett fantastiskt initiativ #pysslaförvärldensbarn förra året och så även i år. Hon uppmanar de som vill att göra sin egna sparbössa, fylla den efter egen förmåga för att hjälpa världens barn som har det tufft och självklart vill jag vara med och hjälpa till. Så här skrev Karin förra året när hon startade det här fantastiska initiativet:

Jag vill visa för mina barn att alla räknas och att alla kan göra något. Jag vill få möjlighet att prata om hur bra vi har det och hur viktigt det är att hjälpa dem man kan. Jag vill inte sitta stilla och overksam, jag vill inte att de ska känna sig maktlösa, men jag är väl medveten om att en person inte kan göra allt.

Se Karins inlägg om Pyssla för världens barn här. 

 

Jag har självklart gjort en sparbössa av drivved från Österlen där skorstenen fungerar som myntinkast och sen när man tömmer bössan tar man helt enkelt av locket. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *