Home sweet home

Kuddar recycle 2Jag hittade lite foton jag har tagit från hemmet de senaste veckorna och tänkte att det får jag ju dela med mig av.

Kuddar recycle 1
Jag älskar tyger från Svenskt tenn. Den blå är köpt men de andra kuddarna är gjorda av spillmaterial och en kudde är till och med gjord i lappteknik av provlappar från Svenskt tenn.
Inredning hos linabythebay
Jag älskar tavlor och har dem gärna överallt. Den här ostronplanschen från Grandpa passar bra i vårt kök då vi ofta äter ostron.
Retrofint linabythebay
Retrofint! När moster, för ett gäng år sedan, skulle riva sitt kök för att sätta in nytt så sa jag tydligen till henne att hon INTE fick slänga den här hyllan med lådor. Jag hade glömt bort det och hon var trött på att ha den i källaren och ingen var gladare än jag att få ha den i köket. Ett tag.
Dekoration Linabythebay 2
Jag har en fin vän som är florist och av henne får jag alltid så söta arrangemang. Som detta timjanträd på stam inslagen i vaxpapper (ursnyggt) och hampatråd. Passar fint ihop med farfars gamla burk och champagnekorkarna.

Dekoration Linabythebay 1

Blomster linabythebay
Av samma underbara floristvän fick jag denna hortensia som nog var blå i grunden men med vårt brunnsvatten blev mer grön. Och jag lyckas hålla liv i den för att jag alltid har en fin vattenflaska bredvid.
Citronkakor 2
Slutligen vill jag tipsa om ett synnerligen enkelt picnic-tips men som garanterat blir en snackis. Ta med mackorna, bullarna eller kakorna i en fin gammal plåtburk med färgat silkespapper i botten. Till den här utflykten gjorde jag torra citronkakor av pressad citron och cest. Yummie! 

Citronkakor 1


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *