Aj aj, inte slänga trasiga saker. Gör något nytt av dem istället!

Upcycled pillows 5 LinabythebayDet är ju no news att jag gillar att göra kuddar av återbrukat material. Men när hundfiltarna som jag tycker är så coola i non-woven gick sönder så ville jag ändå behålla ”tyget” på något vis. Det var då jag kom på att deras grova känsla skulle passa fint till utomhusmöblerna i sommar. Jag sydde kuddar av filtarna och stoppade dem DESSUTOM med en massa gamla tygstumpar jag hade i lådorna.

Hoppas jag kan inspirera er att inte slänga saker som har gått sönder. Fundera ett varv så finns det säkert något de kan göras om till.

Upcycled pillows 7 LinabythebayUpcycled pillows 8 LinabythebayUpcycled pillows 1 LinabythebayUpcycled pillows 3 Linabythebay¨Upcycled pillows 4 Linabythebay


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *