Va gör du nuförtiden?

Ibland undrar jag själv vad jag håller på med nuförtiden. Men när jag kollar tillbaka tre år i tiden då jag bad mig själv att följa hjärtats luster och inte tänka så mycket på vad som inbringar pengar eller ej så hade jag skrivit ner att jag ville jobba mer med inredning, styling, bo på landet, ha djur, göra egna produkter och jobba få timmar så att mycket tid fanns till att vara i naturen.

Shit, jag är där nu. Inte för att jag kommer stanna upp men jag tänkte att jag ändå ville dela med mig av vad jag har för mig nuförtiden.

indexDels gör jag inredningsuppdrag i egen regi men jag har också fått den stora förmånen och förtroendet att vara inredare åt Svenssons i Lammhult och deras nya inredningstjänst Studio Svenssons. Jag är redan igång med tre olika projekt och kommer naturligtvis visa bilder vartefter.

Nedervåningen 1
Bilden visar en skiss jag har gjort åt en kund (ej åt Svenssons). Mitt tillvägagångssätt är att jag fotar en yta och lägger sedan in produkter ovanpå för att kunden lätt ska kunna visualisera resultatet.

Sen gUtskriftör jag precis som förut en mängd grafiska uppdrag åt olika kunder. Jag har bland annat precis tagit fram en grafisk profil till sommarens nystartade creperia i Båstad, Crepson.

Samtidigt gör jag ett och annat bröllop och kalas via Kalasmakerskan.

Sen jag skaffade hund så ville jag ha en finkoppel att ta på henne när vi gick bort på kalas/middag men jag fann inte detta nånstans. Det finns absolut hur mycket koppel som helst på marknaden men de flesta lite skojigare är med blingbling och i rosa. Jag ville ha så naturliga hundkoppel som möjligt och ändå behålla den lyxiga känslan. Så jag har jag bhundmedstilörjat specialdesigna koppel, selen och halsband i ekogarvat läder ihop med Hellners Läderverkstad.

Hitta in till butiken Hund med stil där det även finns hemgjord tassalva och hundkex att köpa.

Finkopplet_dark brown 6 Finkopplet_dark brown 2 Finkopplet_ute Finkopplet 3tassalva 1


3 svar till ”Va gör du nuförtiden?”

 1. Profilbild för Sofia - Hildas hem

  Så jäkla rätt gjort! Följer en sin passion så blir det oftast bra. Jag är så glad för din skull och att det rullar på så bra för dig. Ser så mycket fram emot att ses nästa vecka!
  Stor kram

 2. Profilbild för Pysselbolaget

  Du är fantastisk! Keep dreaming big!

  Kram

 3. Profilbild för Lina by the bay
  Lina by the bay

  Gulliga ni. Tack för allt pepp genom åren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *