Skapa rostiga krukor av konservburkar

rostkrukor 1 LinabythebayDet känns ju hur bra som helst att slippa köpa nya krukor till utomhusblommorna. Förra hösten var jag så pass förutseende att jag lade ut ett gäng konservburkar i metall utomhus för att låta dem rosta under vintern. Och nu hade de blivit fina och fick verka som krukor för sukkulenterna jag har köpt.

rostkrukor 4 Linabythebayrostkrukor 5 Linabythebayrostkrukor 2 Linabythebay


4 svar till ”Skapa rostiga krukor av konservburkar”

 1. Profilbild för Alicia

  Otroligt vackert! Önskar det var snö nu så jag kunde lägga ut lite plåtburkar på balkongen, men får minnas detta till hösten.
  Får jag spara en bild till min odlings-Pinterest? Ser till att länken går till detta inlägg och att ditt namn står med i beskrivningen 🙂

  1. Profilbild för Alicia

   Eller! Men lite noggrannare efterforskning hittade jag din pinterest, så jag re-pinnar direkt därifrån istället. Hemskt inspirerande i alla fall :):)

   1. Profilbild för Lina by the bay
    Lina by the bay

    Jamen, vad kul! Det är bara att pinna på. Tack snälla!

 2. […] Här är mitt försök att få ett insynsskydd i form av ett rostigt armeringsnät med burkar och kryddor. Tanken är såklart att burkarna ska rosta och smälta in så snart som möjligt. Vi har fäst två armeringsnät i vinkel för att det ska se dekorativt ut. Se mitt tidigare inlägg om rostiga krukor här. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *