Vårt hus & garage FÖRE & EFTER

huset before linabythebayNu har vi bott i vårt nya hus från på Ingarö utanför Stockholm i två härliga år och jag tänkte bara att jag måste få dela med mig av före och efter bilder. Jag har dessutom precis målat färdigt garaget (som var gammalt) för att matcha med huset så det ska jag ju visa upp. Det finns väldigt mycket att säga om att bygga hus så istället för en lång novell här – maila gärna och fråga om ni fnular på något!

huset before 2 linabythebayhuset before 3 linabythebayhuset before 4 linabythebayhuset before 5 linabythebayNu är bara frågan om även lillstugan och hönshuset ska få bli vitt och grått till nästa sommar? Eller svart falufärgat?  Hjälp mig – vad tycker ni?

huset before 6 linabythebayhuset before 7 linabythebayhuset before 8 linabythebay

8 svar på ”Vårt hus & garage FÖRE & EFTER”

  1. Rent, snyggt och välkomnande och jag tycker ni ska ”köra” i samma färg. Annars risk att det bryter av för mycket.

    Svara
    • Tack snälla Svenne för de fina orden. Det värmer. bra, det verkar som att alla här på nätet i allafall tycker att vi ska göra gässtugan vit. Det är många som har sagt när de är här att ”Åh, behåll stugan i faluröd, så sött”.

      Svara

Lämna en kommentar