Gör väggbonader av dina strandfynd

Strandfynd 3 Linabythebay
Här har jag limmat fast små träbitar på en en lång pinne. Träbitarna är plockade i somras på min fina resa till norska Andøya.

Gör väggbonader av dina strandfynd från sommarens resemål. Vart jag än kommer i Sverige eller världen så letar jag efter små träbitar, snäckor eller annat kul utmed stränder. Är det redan ett hål i så är det en bonus annars borrar jag ett hål i föremålet och hänger upp dem som kransar och väggbonader. Jag tycker det är ett kul sätt att minnas olika resor på. Jag hänger dessutom på en liten skriven lapp om vart strandfynden är plockade.

Strandfynd 1 Linabythebay
Här har jag samlat fynd från havet och skogen runtomkring på Ingarö blandat med några tropiska snäckor.
Strandfynd 2 Linabythebay
Stenar och spännande träföremål från det gamla militärområdet Bungenäs på Gotland trädde jag på en ståltråd.
Strandfynd 4 Linabythebay
Jag har gjort en mobil av vackra och knubbiga träbitar på fiskelinor. Träbitarna plockade jag på stranden i Stave i nordNorge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *