Rocka till en gammal klänning

Upcycled dress 1 LinabythebayVi har ju alla de där favoritklänningarna som funnits med oss år efter år och som passar till alla möjliga olika tillställningar och sitter bra på kroppen. Men till slut har man bara fått nog av den. Man orkar inte ens se den på sig själv längre. Kanske är den lite nopprig också.

Då tar man nya tag och fixar till den så att man kan använda den på ett nytt sätt. Jag gjorde min lite rockig och den är så skön att bära nu på sommaren.

HOW TO: Ta saxen och klipp strimlor nedtill och lägg i tvättpåse och kör den i tvättmaskinen en gång så får du en rockig look på din gamla klänning eller för den delen en t-shirt. Vill man piffa extra så kan man trä på små pärlor på tygstrimlorna. Så här enkelt kan man rocka till en gammal klänning.

Upcycled dress 2 Linabythebay

Upcycled dress 3 Linabythebay
Perfekt klänning att snurrdansa med.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *