Gör en personlig bricka av en tavelram

Bricka av tavla 1 Linabythebay
Jag är nybliven hundägare till en Rhodesian Ridgeback som heter Rio. Eftersom jag både älskar att pyssla och att återbruka gammalt till nytt så kommer jag göra det även till hennes prylar så mycket som möjligt också. Jag ville först och främst GÖRA en fin bricka istället för att KÖPA en ny bricka. Även om man inte just behöver en matskålsbricka till hund eller katt så kan såna här brickor vara kul att göra i en massa olika mönster och färger och ha hemma eller ge bort som presenter. Go for it!

Ridgeback puppy Rio
Jag måste ju visa det lilla underverket Rio som på tre veckor har blivit fyra kilo tyngre.

Bricka av tavla 3 LinabythebayJag gjorde så här:
• Jag hittade en gammal tavla som jag inte vill ha längre och tog bort innehållet. Sedan målade jag ramen i en vit utomhusfärg (för att klara av lite väta så att säga).
• Efter det klippte ut en bit av en den vackra tapeten Flora från Boråstapeter och satte som motiv innanför glaset på ramen.
• Sedan ställde jag brickan på några böcker för att få lite höjd på det hela.

Bricka av tavla 2 LinabythebayDe vackra mat- och vattenskålarna i keramik är gjorda hos Västergården.

 


Ett svar till ”Gör en personlig bricka av en tavelram”

  1. […] Personlig bricka av en tavelram. Beskrivningen hittar du här! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *