Styling av en vindsvåning

styling apartment6

Jag har fått uppdraget att piffa till en lägenhet i Stockholms innerstad åt ett par och deras tonårsdotter. Jag vill gärna dela med mig av ett axplock av foton från lägenheten före och efter stylingen. De har en väldigt vacker lägenhet med snygga grundmöbler och behövde endast lite smarta detaljer och dekorativa inslag för att ge en varmare och mer ombonad känsla.

styling apartment1

I vardagsrummet köpte jag in en ny färgglad matta, ett soffbord med betongyta, färgglada kuddar, små vaser och ljusstakar till bordet.

styling apartment3
Paret har ett mycket fräscht badrum men med otroligt mycket prylar och tänk då parfymer. Jag ville, utan att stuva undan, samla parfymer i grupper vilket ger ett mer ordentligt intryck. Ett gäng fick stå ihop på en guldbricka och ett annat gäng samlade jag på en spegel. Spegeln köpte jag på en second hand affär och tog helt enkelt bara bort ramen och limmade sedan två aluminiumskålar undertill för att få lite höjd på ”brickan”. Parfymerna ser än mer lyxiga ut när det blir en liten spegling av dem.

styling apartment2styling apartment7

styling apartment4Tonårsdotterns rum gjorde jag mysigare och i tonerna av mint. Med en massa nya kuddar i sängen och lurvig matta undertill fick rummet en mjukare inramning. Vid sängen köpte jag in en industriinspirerad lampa. På golvet ställde jag en korg med lite tidningar i. Skrivbordet fick en mintblå stol och en industriell bordslampa (syns jag ej på bild).

styling apartment5


6 svar till ”Styling av en vindsvåning”

 1. Profilbild för Sara
  Sara

  Hej!
  Jag undrar var du har köpt tigerkudden i tonårsrummet? Så himla fin! 🙂

  1. Profilbild för Lina by the bay
   Lina by the bay

   Hej Sara! Tigerkudden är från HM Home. Kul att du uppmärksammade den!

 2. Profilbild för Malin
  Malin

  Så fint! Var kommer färgglada mattan ifrån?

 3. Profilbild för Lina by the bay
  Lina by the bay

  Tack! Färgglada mattan heter ”Emma” och kommer från Mio.

  1. Profilbild för Malin
   Malin

   Tack! Hyggligt pris ju. För att vara ullmatta. Får jag fråga hur tjock den är? Är den kraftig så den ligger still, eller tunnare så den ”korvar” sig? Jag behöver en matta i en större hall, där det inte är några möbler på så den måste vara stabil.

 4. […] händerna än vid datorn. Just därför blev det här uppdraget omvälvande och roligt (bild 6)  – mitt första inredningsuppdrag. Lagom till när snön smälte drog Karin Schaefer (bild 7) och jag ihop våra allra pyssligaste […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *