Återbruk av hönsnät – smyckeshängare

diy smyckeshanger2

diy smyckeshanger1Av hönsnät kan man göra mycket kul verkar det som. Jag har i alla fall gått bananas efter att det blev en massa nät över när jag byggde hönsgården. Mina örhängen som tidigare har legat i lådan och glömts bort har jag nu äntligen fått upp på väggen. Jag tog helt enkelt en gammal tavelram och målade den vit och fäste ett hönsnät på baksidan med en häftapparat och hängde upp några örhängen på den. Både fint och praktiskt – det gillar jag!

Se gärna andra pyssel jag har gjort med hönsnät här.


2 svar till ”Återbruk av hönsnät – smyckeshängare”

 1. Profilbild för Emma

  Fint! 🙂

  1. Profilbild för KarolinaStalis
   KarolinaStalis

   Tack snälla du!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *