Pyssel i pysselrummet

Pysselrummet2Pysselrummet1

Pysselrummet4
Det är är ett helt vanligt armeringsjärn (skänkt av grannen) som jag har sprayat med guldfärg. Jag sprayade även krokarna som jag har hängt gallret på. Krokarna hittade jag i huset som vi rev innan vi byggde upp vårt egna : ). Återbruk på högsta nivå.
Pysselrummet3
Visitkortshållaren i mitten är ett innanmäte till en liten lamphållare som jag har sprayat i guld. Till vänster är mitt pennställ som jag har visat tidigare. Det är gjort av avsågade pappersrör med små plattor undertill som sedan har limmats ihop.
Pysselrummet5
Den pimpade Billy-byrån har ni sett förut. Glasburkarna använder jag som presentsnöreförvaring. Jag har helt enkelt borrat hål i locket på Garants burkar. Mycket soltorkade tomater har det blivit…
Pysselrummet6
När jag hade min upcycle-verkstad för några veckor sedan så fick jag in den tråkiga lilla gröna sängbordslampan och genom att spraya den i guld så kan man säga att jag satte guldkant på pysselrummet.

Som så många andra pyssliga människor så har jag drömt om att få ha ett alldeles eget pysselrummet där jag kan pynta precis hur barnsligt kreativt som jag vill. Jag kan sprida ut mina projekt och samla på mig hur mycket material som helst utan att “någon” grymtar. Här är lite bilder från mitt alldeles egna rum där jag både jobbar, förvarar och pysslar. Välkomna!

2 tankar på “Pyssel i pysselrummet”

    • Hej Anna! Så kul att du tog dig tid att bläddra runt på bloggen. Och vad kul att du har samma ras. Berätta gärna vad som är lite typiskt för dem?

      Svara

Lämna en kommentar