Sommarkänslor i bildform

Nästan alla älskar sommaren. Inklusive jag. Men vad är det då vi älskar så mycket? När jag har benat ner det så kom jag på att för min del är det att jag älskar att gå i tunna och få kläder. Och mycket annat därtill såklart haha. Här kommer några somriga ögonblick från mitt liv under maj och juni.

spring_tvaaker4 spring_tvaaker3 spring_tvaaker2 spring_tvaakerspring_tvaaker5 spring_tvaaker6Från de vackra omgivningarna i Tvååker utanför Varberg.

spring_halmstad1 spring_halmstad spring_haverdalEn solig kväll i Haverdal utanför Halmstad.

spring_ramsdalen spring_ramsdalen_meadow Foton från mopeden en dimmig kväll när jag kom hem till Ramsdalen på Ingarö.

spring_bjornosandar spring_bjornosandar_1 spring_bjornosandar_2Vyer från vackra Björnö Sandarne på Ingarö.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *