Dekoration & kalasteman i min nya webbshop

Ljuva_sommar_1Som ni redan anat så älskar jag kalas, fester, bröllop och dekoration till tillställningar av alla de slag. Jag har under vintern tillsammans med Pysselbolagets Karin Schaefer tagit fram grafiska kalasteman till en webbshop som heter Kalasmakerskan.

Ett vanligt tema kostar ca 150 kr och så fort man har betalat så får man en länk och kan ladda ned sin pdf med respektive kalastema. Sedan är det bara att skriva ut och pyssla ihop. Det kommer naturligtvis fyllas på utmed året med utbud. Nu finns härliga teman det barnkalas, bröllop, vuxenfest och nyårsfest.

Just denna veckan bjuder vi på det här vackra Nationaldagstemat designat av Pysselbolagets Karin Schaefer som även passar bra till midsommar och studentfiranden. Det enda ni behöver göra är att skicka ett mail till oss på: kontakt@kalasmakerskan.se

Varmt välkomna till Kalasmakerskan!


2 svar till ”Dekoration & kalasteman i min nya webbshop”

  1. Profilbild för Elisabet :)

    Vilken fantastisk idé! Hoppas att webbshoppen blir succé!

  2. Profilbild för KarolinaStalis
    KarolinaStalis

    Tack – vilken härlig reaktion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *