Höstpyssel på Skogås bibliotek

I och med att jag pysslar mycket som hobby och då ofta med fokus på återbruk och naturens egna material så gör jag ibland pysselevents och workshops. Nedan ser ni lite bilder från olika events jag har haft. Varmt välkomna med en offertförfrågan till mig på lina@linabythebay.se om ni vill ha ett event på skolan, bibilioteket eller företagseventet. Jag köper in och tar med allt material.

Jag fick förfrågan att åter en gång komma och pyssla med cirka 30 barn under några timmar på Skogås bibliotek. Det firades nämligen att de hade gjort om lokaler och hej hå vad mycket folk det kom. Ett tag var det så fullt i rummet att några fick stå och pyssla.

Jag hade vigt dagen åt att pyssla med wellpapp där de själva fick göra figurer och dekorera med silkespapper, knappar, plastögonoch  tapeter med tapetlim. Som vanligt blir jag väldigt imponerad av vilka otroligt fina grejer barnen gör på egen hand. Just denna lördagen var det även en väldigt harmonisk stämning.

Jag fick förfrågan att åter en gång komma och pyssla med cirka 30 barn under några timmar på Skogås bibliotek. Det firades nämligen att de hade gjort om lokaler och hej hå vad mycket folk det kom. Ett tag var det så fullt i rummet att några fick stå och pyssla.

Jag hade vigt dagen åt att pyssla med wellpapp där de själva fick göra figurer och dekorera med silkespapper, knappar, plastögonoch  tapeter med tapetlim. Som vanligt blir jag väldigt imponerad av vilka otroligt fina grejer barnen gör på egen hand. Just denna lördagen var det även en väldigt harmonisk stämning.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *