Mitt miljöskryt

För oss är det ett medvetet livsval att försöka leva så klimatsmart som möjligt på så många plan vi bara kan även om vi verkligen inte lyckas på alla plan. Och när jag nu tyvärr har några flygresor framför mig så känns det bra att vi gjort det bästa vi kunnat för miljön. Nu ska jag be att få miljöskryta med lite av de saker vi gör – med syfte att kanske inspirera fler att tänka på vårt stackars klot:

– Vi har endast gjort åt 7997 kWh under hela 2018 i vårt hus på 154 m2.
– Vi äter endast kött en gång i veckan.
– Det lilla lilla spillet vi får från grönsaker går till hönsen.
– Vi köpte en bil (med miljöskatt= låg förbrukning) för nio år sen och bestämde att vi skulle köra och vårda den i tio år minst.
– Vi startar inte bilen i onödan på helgen & semestrar. Inte ens om vi blir sjukt sugna på smågodis. Då tar vi moppen isåfall hehe.
– Jag köper endast saker och kläder när jag behöver det. Typ när de går sönder.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *