Vandra i fjällen med hundar

Jag och en kompis hade redan förra året bestämt att vi skulle vandra någonstans, leva vildmarksliv med våra hundar och tälta utmed vägen. Och vi ville långt norrut men problemet var att vi var tvungna att jobba hela torsdagen och sedan köra upp och sätta upp tältet i mörker så vi var tvungna att välja något fjäll lite mer närliggande. Vi stod mellan Höga kusten eller Fulufjäll och valet föll på det sistnämnda. Det blev tre helt fantastiska vandringsdagar. Häng med på vår resa via bilderna.

 


2 svar till ”Vandra i fjällen med hundar”

 1. Profilbild för Martin
  Martin

  Riktigt fina bilder!!! Ska upp och vandra med familjen i sommar så landade in här av den anledningen 🙂

  1. Profilbild för Lina by the bay
   Lina by the bay

   Vad roligt Martin att få en sån fin kommentar! Var ska ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *