Nashville överträffade mina drömmar

Återigen fick jag bocka av ännu en efterlängtad resa på min lista. Jag har länge haft ett intresse för countrymusik och då vill man per automatik gärna åka och hänga i Nashville. Dagarna i ända lyssnade vi på olika liveband – en del oerhört mycket bättre än andra. Klicka vidare för lite Nashville ögongodis.

 

Ett mycket anspråkslöst yttre men faktiskt ett av Nashvilles läckrare design- och boutiqehotell. Vi var där och njöt av en otroligt fräsch, till skillnad från andra restauranger i staden, riktigt god mat.

Vi bodde precis runt blueskvarteren och fick chansen att höra fantastiska musiker även där.

 

Lyckan var på topp när vi i alla fall hade varit och stått i kön på Blue Bird café (kom inte in) och sen avrundade med en trevlig drink högst upp i Marriott building.

 

 

Denna resan var egentligen bara en getaway från vår ”riktiga” resa till Chicago med omnejd.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *