Att göra tavelvägg

Det är läckert att kombinera tavlor och annat på väggar. För mig är det inte så noga om ramarna matchar varann utan det handlar mer om att våga använda olika former, material, ytskikt och uppsättningsteknik för att få kul och spännande tavelväggar.

3 tips för att få till en bra tavelvägg

  1. Använd ett mått så att du får exakt samma avstånd mellan alla saker du sätter upp.
  2. Om du ska använda dig av en massa köpta tavlor försök att skissa upp i datorn innan hur de ska sitta så du inte köper en massa onödiga ramar som inte passar ihop. Se grovskiss jag har gjort till en kund som vill ha en tavelvägg med samma typ av ramar.
  3. Våga bryta av med andra prylar på väggen. Kanske en hängande vas, en bonad, en åra, en avskuren leksak osv.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Inredning
Inredning av ett mellanrum i en lägenhet i Vasastan.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *