Ta ut yogan i naturen

yoga i naturen
Jag testade för första gången på SUP-yoga. Det vill säga att yoga på en SUP-bräda ute på vattnet. Det var såklart jättehärligt men också lite nervkittlande.

På senaste tiden har jag upplevt nöjet att yoga utomhus. Ibland ihop med bästa Growuphalsoverkstad (Sara på bild 1).

 

Det är en alldeles speciell känsla att vara mitt i naturen, utan en trygg vägg bakom, lyssnandes till alla naturliga ljud. Då får jag en helt annan frid i kroppen. Och när solen dessutom värmer när man ligger och gör den sista vilan – då är harmonin fullständig.

yoga i naturen
I maj arrangerade jag en tjejträff ute i vårt område på Ingarö och som första aktivitet fick vi ett härligt morgonpass av Sara Edrén som driver Grow up Hälsostudio på Ingarö i Återvall.
yoga i naturen, kokosgrädde
Efter passet hade jag förberett ett underbart mellis bestående av kokosgrädd (från Garant) utblandat med kakao och honung toppat med färska bär. Engångsskålarna är från Lagerhaus och receptet är från Paleo-inriktade Lica hälsa.

yoga i naturenyoga i naturen

Namaste.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *