Ljusstake av drivved & vas av kaffekoppar


N
u när det känns som att våren knackar på dörren så tycker jag om att byta ut lite i inredningen. Rensa bort lite gammalt och ta in lite nytt. Jag byter ofta pryttlar i hemmet och det kan jag just för att jag gör saker som är gratis. Som här på bilden har jag tagit en liten drivvedsbräda och spikat igenom tre spikar och trätt på stearinljus. Fint i sin enkelhet och till fest skulle man kunna göra en jäääääättelång bräda med ljus och ha i mitten av långbordet.

Och med lite hjälp av några tulpaner, lite mossa och kottar från skogen så arrangerade jag en hög vas till hallbordet. Det är så fint tycker jag när man möts av blommor när man kommer in genom ytterdörren. Tänk på att hälla på lite vatten på faten bara.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *