Kransmania – gör egna och vackra kransar

NÄVERKRANS

naver_3

Det är så enkelt att göra trevliga kransar när man har bra ståltråd att jobba med.

TJOCK STÅLTRÅD är lättare att skapa former av. Förslagsvis ett hjärta eller som på bilden med näver, en ring. Genom att först klippa ut ungefär lika stora fyrkanter av näver och sedan borra ett fint hål i mitten och sedan trä dem på ståltråden blir till en läcker men enkel krans. Lika snygg att hänga utomhus som inomhus.

kransmania-2-linabythebay
Tjock ståltråd

TAKLÖKSKRANS

Spring wreath 1 Linabythebay
En enkel vårkrans gjorde jag av ris som redan låg på marken i skogen och några taklökar.

GRÖN BLOMSTERTRÅD is the shit. Jag tycker det är väldigt fint med enkla dörrkransar.

kransmania-1-linabythebay
Grön blomstertråd.
Spring wreath 5 Linabythebay
Ris som jag hittade på marken som var väldigt lätt att böja runt och forma en krans med viss hjälp av grön ståltråd.
Spring wreath 3 Linabythebay
Jag ville dekorera kransen med taklökar så så fick det blir. Och ja, jag ska spraya dem med vatten ofta.

Spring wreath 4 Linabythebay

Spring wreath 2 Linabythebay
Jag delade på taklöken och stack en ståltråd igenom de allra minsta lökarna och fäste runt kransen bredvid den stora.

MOSSKRANS

kransmania-3-linabythebay
Jag fick en idé att göra en mosskrans som ska sitta bredvid ytterdörren. Jag använde mig av en tavelram och band sedan mossan med den grymt bra gröna tråden tight tight runt. Kom ihåg att det går mycket mossa. Lycka till!

Trådarna köper jag smidigt hos Make and create.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *