Gör ställ av gamla plastförpackningar

Pennstall _linabythebay 2Jag kan inte längre slänga några shampoo-, tvål- eller lotionflaskor när de är slut. Jag sparar dem, diskar ur dem och gör små användbara ställ av dem.

Tidigare har jag gjort ett pennställ i guld. Se inlägget om det stället här.
Och så har jag gjort ett helt av papprullar – se bilder här.

Nu fick det istället bli ett badrumsställ med utrymme för bomull, tops, nagelfilar och puderborstar i svart.

Pennstall _linabythebay 3
Efter urdiskningen så ställer jag ihop dem i den komposition jag önskar få och limmar en åt gången med superlim och låter det torka in ordentligt innan jag limmar på nästa förpackning. Slutligen, i detta fallet, så målade jag stället i matt svart färg i två omgångar.

Pennstall _linabythebay 1


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *