En sen årsresumé från 2015

2016_linabythebay dreams
Att driva företag har jag ju gjort tidigare med en kollega under åtta års tid. Men att köra mitt alldeles egna företag med exakt de inriktningarna jag vill just nu i livet är en livsdröm. Måtte det nu går bra bara.

Varje år är ju ett fantastiskt år. När jag tittar tillbaka på alla kort i mobilen förstår jag hur många fina tillfällen man faktiskt hinner med på ett år. Jag tänker också på att det inte är mycket som kommer av sig självt utan man är själv med och styr och riktar sitt egna liv mot de saker man vill uppnå, hur man vill må och leva.

2015 var året då jag lärde mig att sätta mig själv i första rummet. Varför lägga tid och pengar på något jag halvgillar istället för att prioritera saker som jag verkligen har drömt och längtat efter. Varje val gjorde jag med stor omsorg. Samtidigt var det det första året på länge som jag inte strävade så hårt, inte skrivit så stora mållistor som jag brukar utan lät saker hända och komma till mig. För några år sen när jag var ju så trött på mitt gamla liv så jag hade stora planer; utbilda mig inom lantbruk, spara ut håret, skaffa massa djur och köpa endast det allra nödvändigaste.
Visst jag bor på landet och har höns och hund men jag har nu sansat mig och insett, det som alla sa till mig, att design och kreativitet är där min passion och naturlig fallenhet ligger. Därför kommer jag (nog) fortsätta hålla mig inom det området.

Bilderna beskriver de händelser som har varit starkast under 2015. Saker hände som jag LÄNGE hade längtat efter. Hur ser ni på ert 2015 och kommande 2016?

2016_linabythebay dreams 6
Niagarafallen är ju ett sånt där ställe som man vill ha sett innan man dör och när jag då äntligen fick uppleva det så var det nästan ännu häftigare än vad jag hade kunnat tänka mig.
2016_linabythebay dreams 3
De som känner mig väl vet hur ogärna jag tränar kondition. Men hör och häpna – jag sprang 5 kilometer utan att stanna och det var exakt hur roligt som helst. Kan ha något med färgpulvret att göra i Colorrun.
2016_linabythebay dreams 5
I många år har jag velat ha hund/hundar och en Rodhesian Ridgeback hade jag riktat all min uppmärksamhet åt. Det fanns liksom inga tänkbara alternativ till hundras. Så i juli så kom äntligen turen till oss. And she´s a handfull…
2016_linabythebay dreams 4
Det är faktiskt en slump att det blev av just 2015. Jag fick plötsligt en vecka på egen hand (innan hunden skulle komma) och ville göra något jag verkligen ville och hade drömt om. Det var bara att ta fram listan och när det var fullbokat både på westernridningsresan och surfkurserna så blev det naturligtvis en resa till norska Vesterålen för närkontakt med valar. Oboy, så kul och magiskt det var!
2016_linabythebay dreams 2
Amen, sånt där man kanske inte får säga men det var ju en liten dröm såklart att efter att ha inrett två hus få en bekräftelse på att man har någon slags känsla för hemtrevnad. Gissa om jag blev glad när Hus & Hem ville publicera vårt hem i tidningen och på omslaget.

Under 2016 ska jag fortsätta att flyta med lite, springa ett lopp till, åka till ett varmt land och surfa, åka skidor i Åre där jag inte har varit på exakt 20 år bland annat och lite annat bus. Häng gärna med dagligen på min instagram.

Behöver man pepp till vad man vill göra och hur – ta inspiration av min idol Olof Röhlander.

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *