Gör en höstkrans av ogräs

Krans av ogras 1 LinabythebayDet behöver varken kosta pengar eller vara omständligt att göra en krans. För visst bör man göra en krans för vardera säsong hehe? Inte för att jag tror att min ganska fula krans kan inspirera utan just det faktum att man kan plocka alla möjliga blad, pinnar och annat som finns i trädgården eller skogen och sätta ihop till en skojig krans. Gör en höstkrans av ogräs. Helt enkelt.

Krans av ogras 2 LinabythebayKrans av ogras 3 LinabythebayKrans av ogras 5 Linabythebay

I den här pinterest-mappen satte jag även ihop lite andra, mer snajdiga kransar.

FLER KRANSAR Och när jag letade på min egna blogg så upptäckte jag att jag har gjort en del kransar innan också. Här nedan är ett urval av de trevligaste. Sök på ”krans” på bloggen om du vill se de hela inläggen.

naver_3 Spring-wreath-1-Linabythebay
christmas-wreathStrandfynd-1-Linabythebay  kottkrans_close Julmarknad_linabythebay_krans Dorrkrans-linabythebay


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *