Upcyclad byrå från IKEA

Ikea byra Linabythebay 1
Något av det roligaste jag vet är att försöka hitta sätt att förnya gamla, nötta och trista möbler istället för att köpa nya. Den här byrån från IKEA var vit och med kromade handtag när jag fick den från en kollega som skulle slänga den.

Med grafitgrå målarfärg (överbliven från målning av garagets dörrar) och gamla läderskärp som handtag tycker jag att byrån är värd att få leva ett gäng år till. För att sätta pricken över i på byrån så guldsprayade jag skruvarna som jag fäste ”handtagen” med. Se gärna fler upcyclade möbler jag har gjort och låt er inspireras att ta tillvara på det mesta under Tjänster och Upcycle – se här.

Ikea byra Linabythebay 3Ikea byra Linabythebay 2Ikea byra Linabythebay 5Ikea byra Linabythebay 4

4 svar på ”Upcyclad byrå från IKEA”

Lämna en kommentar