Upcycling

Genom att ta emot eller köpa in gamla möbler och prylar så fixar jag till dem, upcyclar och säljer dem sedan på nytt. Om du är intresserad av att köpa något eller göra en beställning på något – välkommen via ett mail till lina@linabythebay.se eller ring på 0708-436 828. Se nedan.

Upcyclade stolar

Svart stol 1 LinabythebaySvart stol 4 Linabythebay Svart stol 3 Linabythebay Svart stol 2 Linabythebay
Jag har målat om 4 st gedigna gamla stolar i modern stil. Allt utom ryggpinnarna är svarta.
Stolen är rejäl och det finns en stor försänkning för rumpan så man sitter riktigt skönt. Inget för de längsta människorna dock. Träslaget är troligen furu men de är så gamla att det mer liknar mörkbetsad ek= snyggt mot det svarta.
PRIS: 500 kr/styck

 UPCYCLAD BYRÅ FRÅN IKEA

Ikea byra Linabythebay 1
En gammal vit byrå med kromade handtag från IKEA blev betydligt mer intressant med grafitgrå färg, läderskärp som handtag och guldfärgade skruvar. Se mer från processen före & efter på min blogg här.
PRIS: 800 kr

UPCYCLAD BILLY BOKHYLLA

Billy-remake-linabythebay-41 Billy-remake-linabythebay-5
En Billy bokhylla som jag har målat i en orangeaprikos färg och stylat med knoppar från Zara Home. Två hyllplan finns innanför dörrarna.
MÅTT: 80x28x106 cm.
PRIS: 600 kr

PUDERROSA VÄGGHYLLA

Vagghylla puderrosa Linabythebay

En ybersöt vägghylla som jag har slipat och målat i puderrosa. 80 cm bred och passar perfekt i ett barnrum med sina snirkliga former.
PRIS: 350 kr

CHABBY CHICK SKRIVBORD & ROTTINGFÅTÖLJ

Stol skrivbord 2 Linabythebay Stol skrivbord LinabythebayEtt lätt skrivbord som tidigare har varit växthusbord som jag har målat i vitt i lite Chabby chickstil.
PRIS: 300 kr

Rottingstolen, även den målad i vitt. Passar lika bra utomhus som inomhus.
PRIS: 500 kr

100 ÅR GAMLA & STABILA TRÄSTOLAR

Stolar 100 years by linabythebayStolarna är cirka 100 år gamla och den stilen som de flesta stugor på landet hade då. Stabila men behöver målas om. Det finns endast tre stolar.

PRIS: 100 kr/styck.
SÅLDA!

VITRINSKÅP FRÅN BÖRJAN AV 1900-TALET

IMG_4852IMG_4859 (kopia) IMG_4855 IMG_4853ny
Ett otroligt vackert vitrinskåp i trä. Vi har slipat det i omgångar och fått bort den mesta av färgen. Skåpet är från en prästgård i Stallarholmen. Underdelen är från 1915 och överdelen tros kunna vara från slutet av 1800-talet.

MÅTT: 2 meter högt
PRIS: 5.000 kr
Hemkörning kan ordnas inom Stockholmsområdet med omnejd.
SÅLD!

PUDERROSA SKRIVBORDSminkbord1

Sminkbord2 Sminkbord3 Sminkbord4Ett gammalt skrivbord som jag har slipat och målat i puderrosa. Knopparna är gjorda av porslin och sprayade i guld.

MÅTT: Höjd 70 cm och bredd 90 cm.
PRIS: 1.000 kr
SÅLD!

ROKOKOSTOL MED TRICIA GUILD-TYG

Stol by tricia guild LinabythebayStolen är från 40-talet och var mörkbrun och dyster och just därför målade jag om den i vitt och köpte ett begagnat Tricia Guild tyg och fäste på sitsen och avslutade med ett cerise kantband.

PRIS: 500 kr
SÅLD!