En (återbrukad) present till en femårig tjej

Smyckestavla 3 LinabythebayJag vill gärna ge barn hemgjorda och genomtänkta presenter. Jag vill liksom visa att det finns annat som kan vara fint än det allra nyaste i butikerna. I helgen fyllde min vän Moa fem år och till henne gjorde jag en helt återbrukad present, en smyckestavla. Jag målade en gammal ram i ljust rosa, fäste hönsnät på baksidan med häftklamrar och hängde upp det i ett spetsband. Till sist hängde jag upp mina gamla armband, ringar, halsband och hårgrejer i nätet. Hoppas det kan inspirera er att göra något nytt av något gammalt till barnens födelsedagar.

Smyckestavla 4 LinabythebaySmyckestavla 1 LinabythebaySmyckestavla 2 Linabythebay


2 svar till ”En (återbrukad) present till en femårig tjej”

 1. Profilbild för Åsa
  Åsa

  Åh, finaste presenten! Och gjord med sådan kärlek och med en verklig tanke bakom! ❤️ Hade GÄRNA gjort mycket mycket mer sådant i present till mina barn och syskonbarn när de fyller år och så men jag tror problemet för många föräldrar tråkigt nog är tiden… Så mycket roligare och mer personligt att göra något eget men så är det alltid tusen saker som ska göras och hinnas med och då blir det besök i den där tråkiga leksaksaffären istället eller åhléns eller vad det nu är; färdiga presenter i alla fall. Men din idé är toppen, Lina, och VIKTIG inte minst! Barn behöver lära sig att man inte alltid behöver ha nya saker, att man kan ta tillvara på sådant som gått sönder lite och göra nya grejer av! Det räcker ju med att vi vuxna fortsätter med köp- och släng-hysterin, vi kan åtminstone lära barnen värdet av återbruk! En jättefin present på alla sätt och jag tror säkert lilla Moa blev överlycklig!

  1. Profilbild för Lina by the bay
   Lina by the bay

   Tack, ja, visst blev det gulligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *