Gör en jeanskudde av spillmaterial

Diy jeans pillow Lina by thebay 1
Som jag har skrivit om tidigare så fick vi göra varsitt förkläde av bitar av jeans till kursen jag går på i Eskilstuna. Det gav mersmak och det är ju SÅ snyggt med jeans. Så äntligen fick jag tummen ur och göra en sån här rund virvelkudde som jag har tänkt på i evigheter. Det var väldigt enkelt så det kommer garanterat bli fler i olika tyg och mönster, inte bara i jeansmaterial.

Diy jeans pillow Lina by thebay 4
Jag började med att göra ett cirkeldiagram i programmet Adobe Illustrator (för er som är snajdiga i Excel så funkar det att göra diagrammet där också) för att komma på hur många spillbitar jag ville ha. Sen skrev jag ut en tårtbit och använde som storleksmall.
Diy jeans pillow Lina by thebay 2
1. Fram for alla de spillbitar jag hade från gamla jeans som jag hade nött ut. 2. Jag till och med tog luddet från en gammal sovsäck för att använda till att stoppa kudden. 3. När jag hade klippt alla tio tårtbitar så sydde jag ihop dem på avigsidan.
Diy jeans pillow Lina by thebay 3
4. I mitten av kudden, i virveln, sydde jag såklart fast en jeansknapp.

Diy jeans pillow Lina by thebay 6 Diy jeans pillow Lina by thebay 7

Diy jeans pillow Lina by thebay 5
Ett litet kollage från vårt blå sovrum.

 

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *