Julklappsinslagning av återbrukat material

I går kväll hade jag inspirationskväll för julklappsinslagning hemma hos mig. Julstämningen var på topp med julegröt, julmusik och alla hade med sina klappar för att slå in dem med en massa material att välja och vraka bland. Vill du vara med på nästa pysseljunta så är det bara att maila mig så lägger jag in dig på min maillista?

julklappar 3 linabythebay

julklappar 7 linabythebay
Dagens industri med sitt rosatonade papper blir fint att slå in juklappen med. Här har jag använt både svart tejp och svart snöre.
julklappar 9 linabythebay
Detta är en champinjonpåse från mataffären. Fyll den med något skojigt, några tidnings- eller silkespapper och trä ett band runtomkring.
julklappar 8 linabythebay
Ett vanligt grönt A4-papper med en tillklippt tygbit och en grankvist blir enkelt och vackert ihop.
julklappar 6 linabythebay
Gammal tapet är kul att slå in sina klappar med. Jag har dessutom dekorerat den med en boll som jag gjort av vikta cirkelformade pappersbitar.
julklappar 5 linabythebay
Vanligt inslagspapper från Lagerhaus med axelband från ett gammalt nattlinne som snöre. Visst blir gulligt ihop?
julklappar 4 linabythebay
Här har jag fått tips från fantastiska Mormorsglamour om hur man kan göra snyggt knöggliga paket genom att använda en ituklippt papperskasse. Jag fäste sedan en bård av ett inslagspapper och till sist ett spetsband runt.

julklappar 2 linabythebay


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *