Min hemmagjorda pall av drivved

Drivved pall 1 pall_helhetDrivved pall 2Drivved pall 3Drivved pall 4 pall_helhet_entillHär ser ni även ett av mina hemmagjorda doftljus som jag gjort genom att skära av en rödvinsflaska. Se inlägget på min blogg här.

pall_helhet_4Ni vet när man ser en spot i hemmet som skulle se så mycket vackrare ut med ett visst föremål? Jag var på jakt efter en pall till badrummet. Inte till någon speciell funktion annat än att vara snygg och ge ett ombonat intryck.

Så en lycklig dag hittade jag en tung och tjock drivvedsplanka nere vid bryggan. Jag tog hem den och torkade i några dagar innan jag började snickra ihop en liten bänk av den för att slutligen måla den i grafitgrå och ställa in den i vårt kala badrum. Och här ser ni resultatet av min hemmagjorda pall av drivved!

4 svar på ”Min hemmagjorda pall av drivved”

  1. Vad roligt att du säger det. De är nog rena och enkla i formen för att jag inte kan bättre än så. Just nu håller jag och min sambo på att tillverka ett matbord av ekplank. I framtiden tänker jag att jag ska kunna sälja sådana saker på beställning – vad tror du om det?

    Svara
    • Men åh vilka fina ord. tack snälla! Nu ska du/ni snart få se vårt nya bord av ekbrädor. Ha en ljuvlig sommar du med! Kramar

      Svara

Lämna en kommentar