DIY spegelram av pinnar

pinnspegel_1 Som ni redan vet så älskar jag naturens material som dessutom är gratis. Jag har i omgångar samlat små nötta pinnar på mina skogspromenader och limmat upp dem vartefter på träramen till spegeln. Nu fick hallen genast ett lite varmare intryck och det återstår bara att hitta ett gammalt halvmånebord utan att bli ruinerad. Tips emottages tacksamt!


2 svar till ”DIY spegelram av pinnar”

 1. Profilbild för bara anna

  Superfin!!!
  Och ljuslyktorna gillar jag mycket med.
  Du undrade vad jag sysslar med; jo jag driver eget och har just nu två ben att stå på, Har en fotvårdsklinik och så har jag även en ljusverkstad där jag tillverkar stearinljus i olika former och storlekar. Kika gärna in på min facebooksida Mina Vita Ljus och gilla mig. Har du en sida på fb?

  Ha en bra dag!

 2. Profilbild för bara anna

  Nu är jag snurrig, ser ju att jag varit inne på din fb förut och ser ju att du redan gillat mig. Tack!
  Vi ses igen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *