DIY spegelram av pinnar

pinnspegel_1 Som ni redan vet så älskar jag naturens material som dessutom är gratis. Jag har i omgångar samlat små nötta pinnar på mina skogspromenader och limmat upp dem vartefter på träramen till spegeln. Nu fick hallen genast ett lite varmare intryck och det återstår bara att hitta ett gammalt halvmånebord utan att bli ruinerad. Tips emottages tacksamt!

2 svar på ”DIY spegelram av pinnar”

  1. Superfin!!!
    Och ljuslyktorna gillar jag mycket med.
    Du undrade vad jag sysslar med; jo jag driver eget och har just nu två ben att stå på, Har en fotvårdsklinik och så har jag även en ljusverkstad där jag tillverkar stearinljus i olika former och storlekar. Kika gärna in på min facebooksida Mina Vita Ljus och gilla mig. Har du en sida på fb?

    Ha en bra dag!

    Svara

Lämna en kommentar