Återbruk – halsband

necklace_1
De här trekanterna har jag plockat från en gammal cowboyskjorta jag hade. Jag trädde på dem på remmarnas ändra och skruvade fast en skruv i lagrena för att hålla ihop allt.
necklace_2
Några gamla döskallepärlor blev fina på en massa gröna och bruna läderremmar. Passar fint som både armband och halsband.
necklace_3
Här fick ett gammalt örhänge fungera som hänge i halsbandet. Man kan använda allt, gamla broscher, gamla halsband som man klipper isär, ringar, nycklar. Rota, rota, rota.

necklace_4Så länge jag kan minnas så har jag knåpat i hop egna smycken. Jag minns när det kom pärlaffärer till Göteborg när jag bodde där och jag kunde gå och botanisera i timmar – åh vilket himmelrike. Nu är jag ganska trött på pärlor och har istället fått dille på läderband som jag beställt från Pärlgrossisten ironiskt nog.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *